Festival aan Zee FAQ's

Klik hier om je ticket(s) opnieuw in je mailbox te ontvangen.

Woon je lekker dichtbij en kun je op de fiets naar Festival aan Zee komen? Ideaal! Er zijn voldoende gratis fietsenstallingen op de Boulevard. Zet je fiets goed op slot!

Op zaterdag 27 mei 2023 is het Festival aan Zee tussen 13.00 – 23.00. 

Festival aan Zee wordt georganiseerd op de parkeerplaats van Vlissingen… Grapje!!! We zitten echt OP het strand! Super lekker, zonnetje erbij en de voetjes in het zand. Voor je navigatie stel je in: Boulevard Evertsen, Vlissingen.

Alle vragen over tickets kun je het beste stellen aan onze ticketpartner Paylogic:

Website: https://customerservice.paylogic.com
E-Mail: customerservice@paylogic.nl 
Telefoon: 0900 7295 6442

Koop 5 tickets met je vrienden en krijg een mooie korting! 

De time table proberen we 2 tot 3 weken voor het evenement bekend te maken. Precies op tijd, je hebt dan nog voldoende tijd om de planning met je vrienden maken.

Het is op Festival aan Zee niet mogelijk om contant geld te pinnen. Je kunt natuurlijk wel muntjes kopen met je pinpas. Niet alleen je telefoon, maar ook pinautomaten zijn afhankelijk van een stabiele netwerk verbinding.

Zorg dus dat je altijd wat contant geld op zak hebt voor de zekerheid, je weet nooit.

Met uitzondering van (semi-) professionele apparatuur is het toegestaan om een digitale camera mee te nemen.

Advies van de organisatie: neem zoveel mogelijk foto’s, leuk voor later! Dan heb je altijd de foto’s nog. Selfie sticks zijn niet toegestaan, alleen maar onhandig die dingen.

Wil je een persaccreditatie, dan moet je even mailen naar info@you-dance.nl

Doe wel wat aan, er is namelijk geen naaktstrand. Kom dus lekker in je zwembroek, bikini of je duikpak wie weet zie je nog een geep zwemmen. 

Of speur je zolder af naar knotsgekke kostuums, hoge hoeden en bretels. Trek dat unieke pak aan waarmee je iedereen een hilarische dag kan bezorgen. Maak het meer dan bont, want samen met de  steltlopers, de beste artiesten en natuurlijk alle andere feestneuzen vorm jij het ideale decor van Festival aan Zee, waarbij niets, maar dan ook niets te gek is.

In de kombuis kun je genieten van ons veelzijdig culinair aanbod. Naast de vele foodtrucks zijn er speciale cocktailbars, en nog veel meer lekkers! Smakelijk!

Jazeker! Je moet toch ergens je zwemhanddoek laten. Tegen een kleine vergoeding kun je spullen in een kluisje opbergen.

Voor vragen rondom persaccreditaties kan je contact opnemen met de organisatie via info@you-dance.nl.

Voor zover we een strand om kunnen toveren tot een begaanbaar festival voor mindervalide, is het rolstoel toegankelijk. Ook zorgen wij voor speciale strandrolstoelen met die dikke vette banden. 

We doen natuurlijk ons uiterste best dat iedereen het festival kan betreden. Er zijn daarom speciale voorzieningen aanwezig op het terrein zoals bijvoorbeeld een invalidentoilet. Op vertoon van je invalidenkaart kun je dichterbij de ingang van het festival parkeren.

Heb je nog vragen of tijdens het festival hulp nodig? Geen probleem, de Festival aan Zee crew staat altijd voor je klaar! 

Eigenlijk willen we hier tijdens een festival niet aan denken, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Wij zorgen dat er  EHBO aanwezig is.

Ben je niet lekker of voelt iemand in je vriendenkring zich niet lekker? Twijfel dan niet om even langs de EHBO te gaan, zij zijn er tenslotte om je te helpen!

Festival aan Zee hanteert het lokale beleid van politie. Dit is “zero tolerance” en betekent dat elke vorm van soft- en/of harddrugs niet zijn toegestaan. Pas dus op wat je meeneemt, iedereen wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Ben je zo eigenwijs om toch iets mee te nemen naar Festival aan Zee? Dan wordt de toegang tot het festival geweigerd en kun je worden overgedragen aan de politie. Doe het dus niet, want Festival aan Zee wil je absoluut niet missen!

Deze regeling is gebaseerd op de globale overeenkomst tussen ACM, consumentenbond en industrie over restituties en vouchers voor evenementen die zijn verplaatst, dan wel zijn afgelast, als gevolg van de maatregelen omtrent de bestrijding van het Coronavirus. Deze overeenkomst is hier terug te lezen: https://www.bewaarjeticket.nl/regeling/ 

Deze voorwaarden zien uitsluitend op de verkoop van tickets die toegang bieden tot het evenement Festival aan Zee van You Dance BV aan de houder van (een) ticket(s) (hierna: “Klant”). Eventueel aangeschafte nevenproducten, zoals tokens en merchandise vallen niet onder deze voorwaarden. Voor deze nevenproducten zijn de originele voorwaarden van verkoop onverkort van kracht. 

De gemaakte keuze door de Klant is bindend en van toepassing op alle tickets in de order. De keuze van de Klant vervangt c.q. wijzigt de bestaande overeenkomst tussen You Dance BV en de Klant. 

Artikel 1: indien de Klant voor een volledige donatie kiest

Indien een evenement is verplaatst, dan wel is afgelast als gevolg van de maatregelen omtrent de bestrijding van het Coronavirus, kan de Klant kiezen om de betaalde ticketgelden voor de toegang tot een evenement van Festival aan Zee om te zetten naar een gift aan Festival aan Zee.

De bestaande overeenkomst tussen Festival aan Zee en de Klant betreffende de originele order, wordt door deze keuze ontbonden. De Klant gaat ermee akkoord dat zijn originele order geannuleerd wordt en dat daarmee zijn/haar recht op toegang tot het desbetreffende evenement vervalt. Ook gaat de Klant ermee akkoord dat het restitutiebedrag waar de Klant door de annulering van zijn originele order oorspronkelijk recht op heeft, wordt omgezet in een gift aan Festival aan Zee. Hierdoor bestaan er geen verdere (wederzijdse) verplichtingen meer tussen Festival aan Zee en de Klant. 

Artikel 3: indien de Klant voor terugbetaling kiest

Indien een evenement is verplaatst, dan wel is afgelast als gevolg van de maatregelen omtrent de bestrijding van het Coronavirus, en de Klant binnen vier (4) weken na aankondiging van de verplaatsing, dan wel afgelasting van het betreffende evenement, kenbaar heeft gemaakt aan Festival aan Zee dat hij/zij geen gebruik wenst te maken van een eerder gekochte ticket(s) voor de volgende editie van het festival, kan de Klant kiezen voor een refund (terugbetaling).

 

De bestaande overeenkomst tussen Festival aan Zee en de Klant betreffende de originele order, wordt daarmee ontbonden. De Klant gaat ermee akkoord dat zijn originele order geannuleerd wordt en dat daarmee zijn/haar recht op toegang tot het desbetreffende Evenement vervalt. Daartegenover staat dat de Klant recht heeft op de terugbetaling van de oorspronkelijke ticketprijs en servicekosten in geld door Festival aan Zee.

De terugbetaling van de oorspronkelijke ticketprijs en servicekosten zal plaatsvinden via dezelfde betaalwijze als waarmee de originele aankoop is gedaan.

Indien het evenement is verplaatst, vindt de terugbetaling uiterlijk plaats één (1) maand na de nieuwe datum van het verplaatste evenement.

Indien het evenement is afgelast, vindt de terugbetaling uiterlijk drie (3) maanden na de datum van het afgelaste evenement plaats. 

Indien gekozen wordt voor een gedeeltelijke donatie zal het refund bedrag verminderd worden met het bedrag dat resulteert uit het gedoneerde percentage van het oorspronkelijke refund bedrag zoals aangegeven door de Klant. Bijvoorbeeld: bij 50% donatie op het oorspronkelijke refund bedrag van 100 EUR zal er 50 EUR worden terugbetaald aan de Klant.

Heb je vragen?