Festival aan Zee FAQ's

Klik hier om je ticket(s) opnieuw in je mailbox te ontvangen.

Woon je lekker dichtbij en kun je op de fiets naar Festival aan Zee komen? Ideaal! Er zijn voldoende gratis fietsenstallingen op de Boulevard. Zet je fiets goed op slot!

Op zaterdag 31 mei 2025 is het Festival aan Zee tussen 14.00 uur – 00.00 uur.

Festival aan Zee wordt georganiseerd op de parkeerplaats van Vlissingen… Grapje!!! We zitten echt OP het strand! Super lekker, zonnetje erbij en de voetjes in het zand. Voor je navigatie stel je in: Boulevard Evertsen, Vlissingen.

Alle vragen over tickets kun je het beste stellen aan onze ticketpartner Paylogic:

Website: https://customerservice.paylogic.com
E-Mail: customerservice@paylogic.nl 
Telefoon: 0900 7295 6442

Koop 5 tickets met je vrienden en krijg een mooie korting! 

De time table proberen we 1 week voor het evenement bekend te maken. Precies op tijd, je hebt dan nog voldoende tijd om de planning met je vrienden maken.

Het is op Festival aan Zee niet mogelijk om contant geld te pinnen. Je kunt natuurlijk wel muntjes kopen met je pinpas. Niet alleen je telefoon, maar ook pinautomaten zijn afhankelijk van een stabiele netwerk verbinding.

Zorg dus dat je altijd wat contant geld op zak hebt voor de zekerheid, je weet nooit.

Met uitzondering van (semi-) professionele apparatuur is het toegestaan om een digitale camera mee te nemen.

Advies van de organisatie: neem zoveel mogelijk foto’s, leuk voor later! Dan heb je altijd de foto’s nog. Selfie sticks zijn niet toegestaan, alleen maar onhandig die dingen.

Wil je een persaccreditatie? Vul dan het contactformulier in.

Doe wel wat aan, er is namelijk geen naaktstrand. Kom dus lekker in je zwembroek, bikini of je duikpak wie weet zie je nog een geep zwemmen. 

Of speur je zolder af naar knotsgekke kostuums, hoge hoeden en bretels. Trek dat unieke pak aan waarmee je iedereen een hilarische dag kan bezorgen. Maak het meer dan bont, want samen met de  steltlopers, de beste artiesten en natuurlijk alle andere feestneuzen vorm jij het ideale decor van Festival aan Zee, waarbij niets, maar dan ook niets te gek is.

In de kombuis kun je genieten van ons veelzijdig culinair aanbod. Naast de vele foodtrucks zijn er speciale cocktailbars, en nog veel meer lekkers! Smakelijk!

Jazeker! Je moet toch ergens je zwemhanddoek laten. Tegen een kleine vergoeding kun je spullen in een kluisje opbergen. Reserveer vooraf je kluisje, klik hier.

Voor vragen rondom persaccreditaties kan je contact opnemen met de organisatie via info@you-dance.nl.

Voor zover we een strand om kunnen toveren tot een begaanbaar festival voor mindervalide, is het rolstoel toegankelijk. Ook zorgen wij voor speciale strandrolstoelen met die dikke vette banden. 

We doen natuurlijk ons uiterste best dat iedereen het festival kan betreden. Er zijn daarom speciale voorzieningen aanwezig op het terrein zoals bijvoorbeeld een invalidentoilet. Op vertoon van je invalidenkaart kun je dichterbij de ingang van het festival parkeren.

Heb je nog vragen of tijdens het festival hulp nodig? Geen probleem, de Festival aan Zee crew staat altijd voor je klaar! 

Eigenlijk willen we hier tijdens een festival niet aan denken, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Wij zorgen dat er EHBO aanwezig is.

Ben je niet lekker of voelt iemand in je vriendenkring zich niet lekker? Twijfel dan niet om even langs de EHBO te gaan, zij zijn er tenslotte om je te helpen!

Festival aan Zee hanteert het lokale beleid van politie. Dit is “zero tolerance” en betekent dat elke vorm van soft- en/of harddrugs niet zijn toegestaan. Pas dus op wat je meeneemt, iedereen wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Ben je zo eigenwijs om toch iets mee te nemen naar Festival aan Zee? Dan wordt de toegang tot het festival geweigerd en kun je worden overgedragen aan de politie. Doe het dus niet, want Festival aan Zee wil je absoluut niet missen!

Je mag je vapes en/of sigaretten mee naar het festival nemen. Het is niet toegestaan om te roken onder een shelter of tent. De beveiliging zal hierop handhaven.

Heb je vragen?